Blue Leaf Development

Website ontwikkeling

1. Kennismakingsgesprek

Als eerst gaan wij een kennismakingsgesprek aan. Hierin leren wij elkaar kennen en bespreken we wat je met de nieuwe website wilt. Wat wil je bereiken met je website? Wat is belangrijk voor jou? Hoe moet de website er uit komen te zien? Tijdens dit gesprek proberen wij zo veel mogelijk informatie op te doen om een goede start te maken.

2. Ontwerpfase

Na een goed kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp van de website. Als eerst zetten wij de gehele structuur neer van de website, dit doen wij met zogehete “wireframes”, dit is als het ware de bouwtekening van de website. Als dat naar wens is gaan we door naar de volgende stap, het visuele ontwerp van de website.

Wij beginnen altijd met het ontwerpen van de homepagina, hierin bepalen wij hoe de website over het algemeen er uit komt te zien. Als de homepagina helemaal naar wens is dan gaan wij de andere pagina’s ontwerpen. Tijdens de ontwerpfase optimaliseren wij de ontwerpen totdat jij helemaal tevereden bent.

3. Realisatie

Zodra alle pagina’s ontworpen zijn en ze zijn allemaal goedgekeurd, gaan wij aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe website. De voortgang van jouw website tijdens de realisatie, is live te volgen op een testserver van Blue Leaf Development.

4. Testfase & live!

Zodra de website gebouwd is gaan wij de website volledig testen, we zorgern ervoor dat alles perfect werkt en dat het op elk apparaat hetzelfde wordt weergegeven.

Voordat de website live wordt gezet, nemen wij nog het CMS systeem met jou door (indien je voor deze optie gekozen hebt). Ook regelen wij alles qua hosting, e-mails en SSL-certificaten (het mooie groene slotje).

Als laatste stap, zetten wij de website live.